Бербатов: Холанд е на верния път, за да отмъкне короната на Левандовски


Бербатов: Холанд е на верния път, за да отмъкне короната на Левандовски
Снимка: Instagram

1401 0

Бившият нападател на Байер Леверкузен Димитър Бербатов сподели, че очаква с голямо нетърпение сблъсъка между Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд, като най-вече причината е да види Ерлинг Холанд и Роберт Левандовски един срещу друг.

"Като човек, който наблюдава нападателите, не мога да оспорвам, че Холанд е на правилния път, водещ към величието. Но Левандовски е там от 10 години. Той вкарва голове, прави асистенции и играе точно така, както трябва да го прави един нападател. Той е най-добрият нападател в Европа. Холанд все още е далеч от това да му отмъкне короната, но е на верния път. При Левандовски не са само головете. Той има дарба, която се изразява в движението му, позиционирането, пространството, което открива, връзката със съотборниците му.

В него няма никакъв егоизъм. За мен той е като Хари Кейн. Двамата са "деветки", които могат и да се отдръпнат и да оставят на свой съотборник възможността да се разпише, но в крайна сметка попаденията, които те отбелязват, са черешката на тортата. Специалисти са в това. Той вкарва по 40 гола почти всяка година, така че кой може да спори. Винаги е неудобно да се изправиш срещу бившия си отбор, но в неговия случай това притеснение отдавна е изчезнало. Той е легенда на Байерн Мюнхен. За него това е дерби. Дортмунд е в миналото му", споделя той за колонката си в betfair. Според него, ако Байерн стигне до победата, то това ще означава край на първенството. А без кои двама важни играчи може да са баварците - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички