Бербатов: Хаверц не трябва да бърза да ходи във Висшата лига


Бербатов: Хаверц не трябва да бърза да ходи във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1510 0

Бившата звезда на Байер Леверкузен и други клубове - Димитър Бербатов, посъветва халфа на "аспирините" - Кай Хаверц, да не избързва с преминаването си във Висшата английска лига. 20-годишният германец е желан от куп грандове в Англия - Ливърпул, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и Челси.

"След своите два гола в понеделник, Хаверц трябва да свикне с шума, който се създава около него, защото другите отбори ще го искат. Той притежава страхотни умения и ако продължи в този дух, тези отбори няма никъде да отидат", коментира Бербатов пред "Бетфеър".

"В този момент цялото внимание е приковано към Бундеслигата и когато вкарваш гол и показваш добър футбол, не е изненада, че отбори като Ливърпул те искат. Бих искал да видя Хаверц във Висшата лига в даден момент, но не още сега", категоричен бе българинът. А на кой друг млад играч от Бундеслигата се възхищава Бербатов вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички