Бербатов не говорил с никого в Тотнъм и Фулъм


Бербатов не говорил с никого в Тотнъм и Фулъм

5167 0

Бившият съотборник на Димитър Бербатов Дарън Бент разказа, че българинът не е бил най-лесният за комуникация човек, като добави, че нападателят имал самочувствието, че е над съотборниците си. Бент и Бербатов бяха съотборници първо в тима на Тотнъм, а след това и във Фулъм.

Бившият английски нападател бе запитан за това, какво е било да играеш с Бербатов пред ‘talkSPORT Breakfast'. „Беше трудно, тъй като той никога не говореше с мен. Може да сме в ресторанта на клуба и той да е напълно празен. Аз седя на една маса, а той ще отиде да седне на друга. Няма човек, при когото да отиде и да проведе разговор. Не знам дали беше притеснение или нещо друго, но проблемът не беше в мен. Може да сме двама, да си говорим и да има пет места на масата, но той ще отиде да седне на най-отдалечената маса. Свикнах, защото играх с него в първо в Тотнъм, а така беше и докато бяхме във Фулъм. Казах на другите: "Да, това е просто Берба".

Според Дарън Бент обаче ситуацията в Манчестър Юнайтед не е била такава. „Попитах някои от играчите на Манчестър Юнайтед, които играха с него, дали ситуацията е била такава, когато той е играл в отбора. „Не“, отвърнаха ми те. Причината е била, че в Манчестър Юнайтед не са му позволявали да се измъква. Но тъй като определено той беше най-добрият футболист при нас, все едно искаше да ни каже „Не, благодаря“, допълни Бент. А ето с какво облекло ходел Бербатов в Тотнъм и Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички