Двама от Байерн под въпрос за дербито с Дортмунд


Двама от Байерн под въпрос за дербито с Дортмунд
Снимка: Getty Images/Gulliver

1161 0

Двама от основните играчи на Байерн Мюнхен Тиаго Алкантара и Серж Набри могат да пропуснат предстоящия двубой срещу Борусия Дортмунд от Бундеслигата. Двата немски колоса се изправят един срещу друг в утрешния ден в мач, който ще има огромно значение за битката за титлата в страната.

Тиаго Алкантара пропусна последния мач на баварците в събота, когато тимът размаза Айнтрахт Франкфурт с 5:2. Футболистът не е тренирал в седмицата преди двубоя заради проблем в адукторите, съобщава „Билд“. Испанският национал тренира индивидуално през последните дни. Ако той не успее да завърши финалната тренировъчна сесия на тима в понеделник, той със сигурност ще отпадне от групата за мача с Дортмунд. Серж Набри записа кратко участие в двубоя с Айнтрахт, като изигра 26 минути. Немският национал също има лека травма и тренира само половин час в неделния ден.

Бранителят Жером Боатенг също получи леко мускулно разтежение в събота, заради което треньорът Ханзи Флик го замени с Лука Ернандес през втората част. Треньорът на Байерн заяви, че Боатенг трябва да бъде на линия за утрешния мач. Срещата между Борусия Дортмунд и Байерн Мюнхен е в утрешния ден от 19:30 часа. А ето кой основен за Байерн футболист преподписа договора си с тима наскоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички