Бербатов: Бейл в Нюкасъл? Не можете да ги сравнявате с Реал Мадрид


Бербатов: Бейл в Нюкасъл? Не можете да ги сравнявате с Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

2056 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед и Тотнъм - Димитър Бербатов, се изсмя на информацията, че крилото на Реал Мадрид - Гарет Бейл, може да премине в Нюкасъл. Според българина, не може и дума да става за сравнение между испанския гранд и английски клуб. Бербатов познава уелсеца от съвместния им престой при "шпорите".

"Всеки път, когатп се споменава Гарет Бейл, случаят е дали ще напусне Реал Мадрид, ще остане ли, играе ли, не играе ли, играе ли голф, защо играе голф... Уморително е и според мен той има своя агент, семейство, обкръжение и ако те смятат, че Мадрид е подходящото място за него, тогава той ще остане. Няма значение какво казва някой друг", коментира българинът за "Бетфеър".

"Много хора смятат, че трябва да напусне Мадрид, а някои привърженици искат той да си тръгне, но мисля, че на него му харесва там и ако това е така, това е всичко, което има значение за него. Имаше много репортажи за Нюкасъл, че ще подпишат с Бейл. От известно време той е в Реал Мадрид, печели толкова много трофеи и е ценен по целия свят заради футбола, който играе. Но с цялото ми уважение, не можете да сравнявате Нюкасъл с Реал Мадрид", коментира бившият нападател.

"Ако Нюкасъл иска да го вземе, трябва да му покажат, че градят нещо. Треньорът има нужда от някой, с когото може да се свърже и това може да означава, че трябва да назначат нов треньор. Ако Нюкасъл назначи Маурисио Почетино, тогава ОК, чудесно начало. Но тогава те трябва да му кажат с какви други играчи ще подпишат. Ако види всичко това и му харесва онова, което вижда, може би ще го обмисли, но аз мисля, че той ще остане в Реал Мадрид", завърши Бербатов. А какъв, според него, е основният проблем на Хари Кейн в Тотнъм, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички