Бербатов: Хаверц трябва да отхвърли Реал Мадрид


Бербатов: Хаверц трябва да отхвърли Реал Мадрид
Снимка: Instagram

1223 0

Бившата звезда на Байер Леверкузен - Димитър Бербатов, отново се намеси в бъдещето на атакуващия халф на 'аспирините" Кай Хаверц. Той посъветва младока да не бърза да ходи в Реал Мадрид, който проявява интерес към него.

"Хаверц трябва да игнорира интереса на Реал Мадрид. Не трябва да обмисля оферта от Реал в момента. Клубът е много труден за преминаване в него и на всичкото отгоре, ако не сте подготвен за високите изисквания, които винаги имат там, ще прекарате ужасно време там. Вижте Йович. Или дори Азар и Куртоа, които бяха критикувани по-рано през сезона. Феновете все още освиркват Бейл и дори го направиха и с Кристиано Роналдо. Струва ми се невероятно", коментира Бербатов за "Betfair".

"Той се вижда в бяло, на "Бернабеу"... Но трябва да си много подготвен за това. Хаверц е все още дете и ако остане още една година в Байер, това ще му позволи да се развие физически, технически и психически. Той ще отиде много далеч, но сега иска да играе и това му е гарантирано от Байер Леверкузен. Те ще му позволят да расте. Не губи нищо, ако остане. В Бундеслигата той ще изпъкне и ще продължи да бъде в обсега на великите клубове в Европа", допълни българинът. А какво каза той на Хаверц относно Висшата лига вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички