Бербатов: Манчестър Юнайтед не се нуждае от Коутиньо


Бербатов: Манчестър Юнайтед не се нуждае от Коутиньо
Снимка: Getty Images/Guliver

1526 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов коментира интереса на бившия си клуб към полузащитника на Барселона Филипе Коутиньо. Според българина, бразилският национал не е нужен на английския гранд.

"Всички си мислеха, че той ще се представи чудесно в Барселона, но не се получи. Понякога е необходимо да направите крачка назад, за да продължите напред. Той със сигурност ще премине в добър отбор, но се нуждае от доверието на треньор, който ще вярва в него и ще гради играта чрез него, за да може Коутиньо спокойно да играе и да прави каквото иска", коментира бившият нападател пред "Бетфеър".

"Някои казват, че той може да премине в Юнайтед и посочват връзката му с Ливърпул. Говорят, че никога няма да му простят за такъв трансфер, но ако трябва да съм честен, сега Коутиньо не е нужен на Манчестър Юнайтед. Бруно Фернандеш много прилича на него. Той наистина изглежда като обещаващ трансфер, така че, не мисля, че има смисъл да се взима Коутиньо", категоричен е Бербатов. А дали според него Джейдън Санчо трябва да премине на "Олд Трафорд" вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички