Байер Леверкузен дава „зелена светлина“ за трансфера на Хаверц в Челси


Байер Леверкузен дава „зелена светлина“ за трансфера на Хаверц в Челси
Снимка: Getty Images/Gulliver

2128 0

Директорът на Байер Леверкузен Фернандо Каро е позволил на звездата на тима Кай Хаверц да осъществи трансфер в Челси през това лято. Франк Лампард иска да подобри значително отбора си през лятото, като „сините“ имат намерение да добавят Хаверц и Бен Чилуел към списъка с нови попълнения на „Стамфорд бридж“.

Челси вече подписа с крилото на Аякс Хаким Зиеш, а съвсем скоро нападателят на РБ Лайпциг Тимо Вернер е на път да се присъедини към отбора. Лондончани ще направят страхотна лятна селекция, ако успеят да привлекат всички от изброените футболисти и затова сега Челси ще се опита да пребори конкурентите си за подписа на Хаверц. Според ‘Bild’ от Западен Лондон вече водят преговори за трансфера на офанзивния играч, като ще трябва да преборят Байерн Мюнхен и Манчестър Юнайтед за неговия подпис. Фернандо Каро пък потвърди, че Байер Леверкузен най-вероятно ще се раздели с Хаверц в следващите месеци. „Виждам, че много отбори се интересуват от него и зная за желанието му да премине в по-голям тим“, заяви Каро пред ‘Kolner Stadt-Anzeiger’.

Преди няколко дни пък стана ясно, че Тимо Вернер се опитва да забърза преминаването си на „Стамфорд бридж“. Нападателят е съобщил на РБ Лайпциг, че ще пропусне остатъка от Шампионската лига, за да може да премине в новия си отбор още след края на сезона в Бундеслигата. А ето кога се очаква да бъде завършена сделката за Тимо Вернер.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички