Абрамович лично навива Хаверц за трансфер в Челси


Абрамович лично навива Хаверц за трансфер в Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

3045 0

Собственикът на Челси Роман Абрамович лично се е свързал със звездата на Байер Леверкузен Кай Хаверц, за да накара футболиста да премине на „Стамфорд бридж“. „Сините“ ще трябва да преборят доста конкуренти за подписа на немския национал, който се намира в страхотна форма след завръщането на Бундеслигата през миналия месец.

Челси се опитва да финализира по-рано сделките за желаните от тях футболисти това лято, докато конкурентите им изчакват и преценят какви ще са финансовите последствия от пандемията от коронавирус. Лондончани вече си осигуриха подписа на крилото на Аякс Хаким Зиеш за 40 милиона евро, докато нападателят на РБ Лайпциг Тимо Вернер се съгласи на договор за 5 години и съвсем скоро трябва също да стане част от клуба. Челси ще се опита допълнително да се подсили в предни позиции с взимането на Кай Хаверц. Звездата на Байер Леверкузен успя да вкара 5 гола в 5 мача след подновяването на кампанията в елита на Германия.

Според ‘Sport Buzzer’ Роман Абрамович има огромно желание да вземе Хаверц на „Стамфорд бридж“ и дори се е свързал с 21-годишния футболист, за да го накара да облече екипа на Челси. Говори се, че руският милиардер е готов да плати на Байер Леверкузен 100 милиона евро, но ще се наложи да се раздели с Жоржиньо и Н‘голо Канте, за да събере тази сума. А ето кой конкурент на Челси в Англия иска да вземе Вилиан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички