Димитъв Бербатов обясни какво може да укрепи мястото на Солскяер в Юнайтед


Димитъв Бербатов обясни какво може да укрепи мястото на Солскяер в Юнайтед
Снимка: Instagram

2239 0

Димитър Бербатов сподели, че мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не бива да се разглежда повече като преходна фигура, но само топ 4 може да укрепи позицията му в клуба.

"Ще бъде страхотно, ако Юнайтед завърши в топ 4. Това ще даде увереност на мениджъра. Всички знаем, че той е подложен на критика и натиск, хората непрекъснато спекулират за неговата позиция, но това би го утвърдило в заеманата позиция. Оле Гунар не бива повече да се приема като преходна фигура, защото най-малкото е неуважително. Нека покажем нужното уважение", казва още Бербатов.

Бербатов също така смята, че играчите на Юнайтед трябва да се раздадат на максимум в предстоящия мач с Тотнъм, като по този начин поставят началото и на следващия сезон. "Първият мач е толкова важен. Те трябва да грабнат своя шанс", каза Бербатов, който игра за "шпорите" от 2006 до 2008. "Ако го направят, през следващия сезон ще има огромна промяна и тя ще се види лесно", завърши голмайсторът на Висшата лига. А какво пък заяви Димитър Бербатов относно Ливърпул и къде ще е иронията, когато станат шампиони - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички