Златан Ибрахимович си позволи да образова голямата звезда на ПСЖ Килиан Мбапе


Златан Ибрахимович си позволи да образова голямата звезда на ПСЖ  Килиан Мбапе
Снимка: Getty Images

2864 0

Легендарният футболист на ПСЖ - Златан Ибрахимович, си позволи да направи интересен коментар по адрес на своя "наследник" в клуба - Килиан Мбапе. Шведът образова младия нападател по един много важен футболен въпрос.

Ибрахимович не е останал никак доволен от факта, че на Мбапе му е била дадена огромна власт в клуба, благодарение на умопомрачителния договор, който той подписа в края на изминалата пролет.

"В момента смятам, че Килиан Мбапе се постави сам себе си в ситуация, в която е по-важен от клуба. Това обаче е неприемливо, няма значение кой си, ти никога не си по-голям от клуба, чиито цветове защитаваш", категоричен е Златан.

Килиан Мбапе удължи контракта с ПСЖ през май 2022 година, отказвайки възможността да играе за Реал Мадрид. Нападателят се представя впечатляващо на терена за френския гранд през този сезон.

През изминалия октомври обаче се появиха най-различни информации, че той не е никак доволен от обстановката в клуба и иска да бъде продаден през предстоящия зимен трансферен прозорец.

Мнозина застанаха зад мнението на Златан Ибрахимович и го подкрепиха. Огромният опит, който шведът има, определено го е научил на много. Предстои да разберем дали Мбапе ще се вслуша в съвета му и ще се поуспокои.

Междувременно стана ясно колко губи ПСЖ, плащайки чудовищната заплата на Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички