Златан Ибрахимович: Моят най-лош спомен? Мисля, че беше в Барселона


Златан Ибрахимович: Моят най-лош спомен? Мисля, че беше в Барселона
Снимка: Getty Images

5071 0

41-годишният швед Златан Ибрахимович нарече престоя си в Барселона "най-лошия спомен", признавайки, че е загубил идентичността си на "Камп Ноу".

Централният нападател изкара само един сезон при каталунците (2009-10), в който се отчете с 22 гола и 13 асистенции в общо 46 мача във всички турнири. През следващата кампания бе пратен под наем в Милан, а още 12 месеца по-късно "росонерите" откупиха напълно правата му.

В интервю пред "Canal Plus", Ибра бе запитан кой е най-лошият спомен в кариерата му и отговори по следния начин: "Моят най-лош спомен? Мисля, че беше в Барселона, но не беше заради футбола. Там ми се случи да премислям нещата прекалено много. Разочаровах себе си, правех нещата различно. Мислех два пъти, преди да действам и така изгубих идентичността си. След това я открих отново и това ми позволи да завладея света".

*В момента Златан отново е част от Милан, но все още се възстановява от операцията на коляното, която бе извършена през май. Според прогнозите, на Ибрахимович ще са му нужни 8 месеца, преди да се завърне на терена. Това означава, че на "Сан Сиро" могат да го очакват по някое време през януари 2023 година!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Класически Златан Ибрахимович: Франция се нуждае от мен, не аз от Франция!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички