ПСЖ иска да се отърве от Неймар въпреки убийствената форма на бразилеца


ПСЖ иска да се отърве от Неймар въпреки убийствената форма на бразилеца
Снимка: Getty Images

8409 0

Френският гранд ПСЖ е склонен да продаде Неймар в близкото бъдеще въпреки добрата форма, в която се намира бразилският нападател, твърди "Le 10Sport".

Според изданието ПСЖ е търсил начини да продаде един от своите лидери още през лятото, за да угоди на Килиан Мбапе, който е бил крайно недоволен от своя съотборник, което пък само по себе си създаде вълнение в съблекалнята на парижани.

Една от причините поради които парижани искат да продадат Неймар, е неговата умопомрачителна заплата. Смята се, че бразилецът прибира 56 милиона евро всяка година, а това не се отразява добре на бюджета на френския гранд.

Остава да видим кой ще седне на масата за преговори за Неймар, ако бразилската суперзвезда излезе на пазара през януарския трансферен прозорец. Може е да се каже, че само няколко европейски гранда могат да си позволят чудовищната му заплата.

През настоящата кампания Неймар се представя на много високо ниво. В 18 мача във всички турнири той вече има 14 попадения и 11 асистенции и е един от основните фактори за успеха на ПСЖ през сезона.

Докато ПСЖ се чуди какво да прави с Неймар, се появи и интересна опция за бъдещето на Лионел Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички