Наставникът на ПСЖ Кристоф Галтие: Ще ни се наложи да побеждаваме и големи колоси


Наставникът на ПСЖ Кристоф Галтие: Ще ни се наложи да побеждаваме и големи колоси
Снимка: Getty Images

1278 0

Наставникът на ПСЖ - Кристоф Галтие, даде традиционната пресконференция, след като неговият тим победи италианския гранд Ювентус в последния кръг от груповата фаза на Шампионска лига. Специалистът бе категоричен, че парижани ще трябва да побеждават "европейски колоси", ако искат да триумфират в турнира.

"Доволен съм от това, което моят отбор направи. Успяхме да се представим добре, като променихме неща по играта по време на мачовете от груповата фаза. Сега, ако искаме да стигнем далеч, ще ни се наложи да побеждаваме и големи колоси", каза Галтие.

"Мисля, че сме сформирали страхотен отбор. До 90-ата минута бяхме на първо място, сега сме втори. Поздравления за Бенфика, ние сме единствените два отбора в Европа, които не са губили мач", добави още специалистът.

Битката за първото място в група "H" между Бенфика и ПСЖ се водеше до последно. Двата гранда бяха с равни показатели, но ето кой, в крайна сметка, зае първата позиция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички