Суперзвезда на ПСЖ: Този клуб ми даде всичко, всеки ден ми е като "първи"


Суперзвезда на ПСЖ: Този клуб ми даде всичко, всеки ден ми е като "първи"
Снимка: Getty Images

2806 0

Един от основните футболисти на Пари сен Жермен през последното десетилетие - Марко Верати, направи любопитен коментар за престоя си във френската столица. Той бързо събра вниманието на запалянковците на шампионите, които проследиха развитието на италианския национал в любимия им клуб. 

"10 години са нещо, на което дори не се бях надявал, когато пристигнах. Наистина съм много горд с това. Този клуб, той наистина ми даде всичко и преди всичко изпитах неописуеми емоции. Всеки ден се чувствам все едно е "първият ми ден в ПСЖ", сподели европейският шампион. 

29-годишният футболист остава извън групата за днешния двубой на парижани в Шампионска лига заради брой жълти картони, но спокойно може да се каже, че се очертава като една от легендите на клуба. Той се присъедини през 2012 г. от Пескара, като за правата му бяха платени 12 милиона евро. 

За последно той преподписа контракт през 2019-а година и сега е обвързан с тима до лятото на 2024-а година. Той изигра 394 срещи във всички турнири, като се отчете с 11 гола, 61 асистенции и цели 130 жълти картони. 

Вижте каква радикална промяна предизвика Килиан Мбапе в ПСЖ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички