Във Франция: ПСЖ се задейства - Лионел Меси е получил предложение за нов договор


Във Франция: ПСЖ се задейства - Лионел Меси е получил предложение за нов договор
Снимка: GettyImages

3276 0

Френското издание "Le Parisien" твърди, че ръководството на местния гранд ПСЖ се е задействало и вече е отправило конкретна оферта към Лионел Меси за подновяване на договора!

Настоящото споразумение на аржентинеца изтича на 30 юни 2023 година, а на "Парк де Пренс" не искат да губят една от трите си големи звезди и то безплатно. Самият Меси многократно заяви вече, че ще обмисля бъдещето си след края на Световното първенство по футбол, което стартира на 20 ноември и ще продължи до 18 декември.

Информацията от Франция сега е, че от ПСЖ са предложили на 7-кратния носител на "Златна топка" нов контракт до края на сезон 2023/24, в който присъства опция за удължаването му с още 12 месеца. Допълва се, че в момента се обсъждат финансовите детайли по сделката.

*През настоящата кампания 35-годишният Лео Меси има 15 мача във всички турнири, в които се е отчел с 9 гола и 10 асистенции. В първия си сезон в ПСЖ той завърши със следния баланс - 34 двубоя, 11 попадения и 15 голови паса.

Наскоро пък се появиха информации и за това кой от ПСЖ ще бъде натоварен със задачата да преговаря с Меси за нов договор (подробности научете в линка).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички