Неймар обсипа с похвали свой съотборник в ПСЖ: Един от най-добрите футболисти, с които съм играл


Неймар обсипа с похвали свой съотборник в ПСЖ: Един от най-добрите футболисти, с които съм играл
Снимка: Getty Images

2293 0

Голямата звезда на ПСЖ - Неймар, даде интересно интервю, в което обсипа с хвалби един от двигателите на полузащитата на парижани, а именно - Марко Верати. 

Бразилецът сподели щастието си от факта, че може да се нарече негов съотборник, като изтъкна, че Верати притежава изключително голямо сърце.

"Марко Верати е фантастичен. Определено мога да се нарека късметлия, че играя рамо до рамо с него. Безспорно един от най-добрите футболисти, с които съм играл някога. Той е страхотен човек и приятел, който притежава огромно сърце и доброта", категоричен бе Неймар пред DAZN.

Уважението на Неймар към Верати е напълно оправдано заради дълголетието и лоялността на италианеца. Европейският шампион от 2020 е един от играчите с най-дълъг стаж в настоящия състав на ПСЖ. Той пристигна на "Парк де Пренс" през лятото на 2012 година от италианския Пескара и до ден-днешен продължава да впечатлява с изявите си.

Според мнозина Верати се е превърнал в лидера на ПСЖ след напускането на Тиаго Силва през 2020 година. Италианецът е страшно уважаван не само от футболистите, но и от феновете на парижани.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза съвсем наскоро Неймар и за Лионел Меси?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички