Собствениците на ПСЖ в Катар изключително недоволни от Неймар


Собствениците на ПСЖ в Катар изключително недоволни от Неймар
Снимка: Getty Images

4542 0

Изглежда раздялата между Неймар и ПСЖ става все по-възможна. Управата на клуба е доста недоволна от живота, който нападателят води – именно това предизвиква гнева на катарските собственици.

Ръководството на ПСЖ смята, че и на терена Неймар не показва на какво е способен наистина, а действията му извън него също не се харесват. Шефовете в клуба са се уморили от бляскавия му начин на живот, информира френското издание L’Equipe.

Катарските собственици са на мнението, че Неймар е започнал да се наслаждава на живота и атракциите, които предлага френската столица, отколкото да играе за местния гранд. 

След отпадането на ПСЖ от Реал Мадрид в четвъртфиналната фаза на Шампионска лига отборът, воден от Маурисио Почетино, се намира в криза – резултатите не показват това, но настроението на играчите го доказва. Феновете на парижани не спряха да освиркват Неймар и Лионел Меси след провала в Европа.

Според мнозина ще бъде почти невъзможно Неймар да бъде продаден, след като единственият клуб, притежаващ финансовата възможност да го откупи, е Нюкасъл. Малко вероятно е бразилецът да премине в отбор, който тепърва започва да се изгражда и модернизира, а футболистът неведнъж е заявявал, че иска да печели трофеи сега.

Наскоро френски журналист обвини Неймар, че е бил пиян по време на мач, а ето какъв бе отговорът на бразилеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички