ПСЖ започва с радикалните промени, Qatar Airways става основен спонсор


ПСЖ започва с радикалните промени, Qatar Airways става основен спонсор
Снимка: Getty Images

8240 0

Промените в Пари Сен Жермен се очакват с нетърпение, предвид част от неуспехите през този сезон, като освен кадрови, те ще бъдат и на друг фронт. Очаква се парижани да сменят официалния спонсор на фланелките, който от 2019 г. е неизменна част от екипите.

Става въпрос за Accor, който е водещ благодетел на "принцовете". Компанията плащаше между 60 и 70 милиона евро на сезон, за да заема челно място на тениските. Себастиен Базен, президент на хотелската група, наскоро официално намекна за край на взаимоотношенията.

Accor ще продължи да бъде партньор на "червено-сините", но под друга форма и почти сигурно вече няма да бъде на гърдите на играчите. Любопитни са предположенията, че хотелиерската компания ще бъде заменена от Qatar Airways, които са спонсори и на Лионел Меси – легендата на световния футбол и настоящ играч на ПСЖ.

Катарската авиокомпания вече имаше някои отношения със столичаните, свързани с официалните отбори на парижани от 2020 година насам. Въпреки това, авиокомпанията ще трябва да извади десетки милиони евро, за да покрие значителните разлики между сумата, заплащана от Accor през последните 3 години.

Междувременно тимът се върна в Лига 1 с победа, а ето с каква култова реплика гръмна звездата Неймар!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички