Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба се доближава до ПСЖ


Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба се доближава до ПСЖ
Снимка: Getty Images

2643 0

Договорът на звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба изтича след 2 месеца и по всичко личи, че футболистът ще си тръгне от Острова. ПСЖ ще опита да се възползва от това и да привлече французина като свободен агент през лятото.

Условията и заплащането, които парижани са предложили на Погба, са удовлетворили играча и той е склонен да се присъедини към отбора, твърди медията от Острова Manchester Evening News.

„Нищо не решено около моето бъдеще. Мога да взема това решение утре, но и през летния трансферен прозорец, но сега бих искал да завършим сезона силно“, заяви Погба пред Telefoot.

“Сезонът все още не приключил, но се усеща все едно е пред края си, защото не се борим за какъвто и да е трофей. Искам да печеля титли. Този сезон, както и предните наистина бяха разочароващи“.

29-годишният халф получава по 290 хиляди паунда седмично в тима на Юнайтед, което го прави един от най-добре платените футболисти в Англия. Погба ще трябва да избира внимателно къде иска да продължи кариерата си. Локацията е от значение, защото синът му започва училище през есента, а жена му се радва на кариера като дизайнер.

Доскоро името на полузащитника влизаше в плановете на Ювентус и Реал Мадрид. Погба неотдавна заяви, че не планира завръщане в Торино, а интересът на мадридчани намаля, след като Зинедин Зидан напусна отбора миналия сезон.

Това дава отлична възможност ПСЖ да се сдобие с още един звезден играч без да плаща, след като миналото лято Лионел Меси, Серхио Рамос, Джанлуиджи Донарума и Жоржиньо Вайналдум подписаха с отбора, когато договорите с предишните им клубове изтекоха. Освен Погба от управата на ПСЖ са се насочили към друга световна звезда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички