Мълва в Испания: Барса вдигна ръце от Дембеле, крилото отива в ПСЖ


Мълва в Испания: Барса вдигна ръце от Дембеле, крилото отива в ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

3807 0

Испанският колос Барселона е изгубил вяра, че може да задържи Усман Дембеле в състава си, твърди испанското издание El Nacional. Според информациите, в лагера на каталунците са се примирили, че Дембеле ще си тръгне в края на сезона, като очакват да се присъедини към френския гранд ПСЖ.

Договорът на Усман Дембеле на "Камп Ноу" изтича в края на сезона и в Барселона смятат, че той се е договорил с ПСЖ да премине на "Парк де Пренс" със свободен трансфер. Това означава, че Барса няма да получи нищо от раздялата с крилото, което иначе акостира на "Камп Ноу" за 105 милиона евро.

В Барселона все пак смятат, че преминаването на Дембеле в ПСЖ е обвързано и с бъдещето на Килиан Мбапе, който е спряган за трансфер в Реал Мадрид. Мбапе обаче даде знаци, че може да остане в Париж, а в такъв случай ПСЖ може и да не подпише с Дембеле.

Шави върна Дембеле в състава и мнозина смятат, че крилото ще остане в клуба заради отношението, което получава от наставника. Очаква се в следващите дни и седмици да се състоят още срещи между Дембеле и Барселона, които да решат неговото бъдеще.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички