Роналдиньо удари приятелско рамо на Лионел Меси и Неймар


Роналдиньо удари приятелско рамо на Лионел Меси и Неймар
Снимка: Getty Images

2856 0

Легендата на световния футбол Роналдиньо изказа своето мнение за случващото се във френския гранд ПСЖ и заяви, че се надява Килиан Мбапе да остане в Париж, за да продължи партньорството си с Лионел Меси и Неймар.

Ситуацията в клуба е взривоопасна, след като футболистите на Маурисио Почетино допуснаха шокиращ обрат в Шампионска лига и бяха отстранени на 1/8-финалите от Реал Мадрид в рамките на няколко минути. 

"Мисля, че Мбапе ще остане, но във футбола много неща могат да се променят бързо. Тримата с Меси и Неймар винаги могат да направят нещо красиво. Няма да давам съвети на никого - искам просто да виждам приятелите си щастливи, без значение къде са. Ако и тримата останат в ПСЖ, ще бъде фантастично за всеки, който обича футбола", каза Рони по време на събитие, на което бе промотирано приложението "FootSider".

42-годишният бразилец бе запитан и какво мисли за освиркванията по адрес на Лео Меси и Неймар, които се чуваха на "Парк де Пренс" в първия мач след фиаското срещу Реал Мадрид:

"Не го разбирам това. Ако освиркваш най-добрия играч в света, тогава кого би аплодирал? Това не е проблем на Меси или Неймар. Феновете не бяха доволни от отпадането в Шампионска лига, но това е футболът и нормалността ще се завърне. Мисля, че запалянковците бяха ядосани на всички футболисти, а не само на тях двамата".

Вижте още: Лионел Меси става крипто инфлуенсър срещу голямо куфарче с пари

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички