Тиери Анри ревностно защити Лионел Меси от опустошителните критики


Тиери Анри ревностно защити Лионел Меси от опустошителните критики
Снимка: Getty Images

2980 0

 

Тиери Анри защити бившия си съотборник в Барселона Лео Меси, след освиркванията на феновете на ПСЖ по адрес на аржентинеца.

Бълхата не бе в групата на ПСЖ за срещата с Монако на стадион „Луи II“, загубена с 0:3. След мача Тиери Анри заяви пред Amazon Prime FR, че не е съгласен с привържениците на ПСЖ.

„Миналата седмица феновете освиркваха Меси. Как могат да освиркват най-великия на всички времена? Човекът с най-много асистенции в Лига 1? Днес без Меси отборът не направи нищо“, хвърли се на помощ на Меси френската легенда. 

Мнозина биха се сългасили, че първият сезон на Меси в ПСЖ не е впечатляващ. Феновете на парижани не скриха недоволството си към седемкратния носител на наградата „Златна топка“, след капитулацията срещу Реал Мадрид в Шампионска лига, и го освиркваха бурно след победата над Бордо с 3:0 миналата седмица.

Воденият от Маурисио Почетино отбор е начело на Лига 1 с 12 точки преднина пред втория Олимпик Марсилия. Парижани обаче не се намират в най-добрата си форма, след като имат едва 2 успеха в последните си 5 мача във всички турнири.

Междувременно ас на Барселона „приветства“ Лео отново на „Камп Ноу“

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички