Лошите новини за ПСЖ продължават, Ашраф Хакими не се чувства комфортно в клуба


Лошите новини за ПСЖ продължават, Ашраф Хакими не се чувства комфортно в клуба
Снимка: Getty Images/Guliver

1461 0

Изглежда, че лошите новини за ПСЖ не спират. Разочароващият сезон за парижани продължава не само на терена, но и извън него. След спекулациите относно бъдещето на звездите на тима Лионел Меси, Килиан Мбапе и Неймар към тях сега се присъединява и името на Ашраф Хакими.

Мароканецът акостира на „Парк де Пренс“ през изминалото лято от италианския Интер за сумата от 67 милиона евро. 23-годишният бек смята, че обстановката в съблекалнята на ПСЖ не е никак позитивна и не се чувства на място. Хакими също така е спрял всякакви диалози и контакти със звездите на тима от Южна Америка, информира френският журналист Даниел Риоло пред RMC Sport.

По всичко личи, че за парижани предстоят огромни промени в предстоящия трансферен прозорец. Очаква се Мбапе и Неймар да си тръгнат от Франция, а въпросителните около оставането на Меси също не спират. Бъдещето на мениджъра на ПСЖ Маурисио Почетино също не е сигурно. За капак на всичко, сега и един от най-младите футболисти в състава – Хакими, загатва за своето напускане.

Формата на защитника този сезон е непостоянна, но въпреки това управата на клуба ще направи всичко възможно да го задържи. Футболистът е обвързан с тима от Франция до 2026-а. Смята се, че треньорска смяна може да промени вижданията на Хакими, защото неведнъж е споделял, че не се чувства комфортно в игровата тактика на аржентинския си наставник.

Парижани очакват да се разделят с доста свои играчи и ще трябва да запълват много дупки. Наскоро се появи информация, че са готови да се подсилят със звезда в халфовата линия на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички