Рамос се завръща за ПСЖ, но доверието към него изглежда изчерпано


Рамос се завръща за ПСЖ, но доверието към него изглежда изчерпано
Снимка: Getty Images

866 0

Серхио Рамос е близо до завръщането си в игра за Пари Сен Жермен. Андалусийският защитник беше контузен през по-голяма част от сезона, но от Diario AS съобщават, че звездата ще бъде на линия за срещата с Лориан този уикенд.

Рамос подписа с парижани през лятото като свободен агент, а преди това беше 16 сезона част от Реал Мадрид. Испанецът не е играл от 23 януари поради контузия, като пропусна двата мача на настоящия си тим срещу мадридчани, но сега ще завърши пълни две седмици тренировки и се очаква Почетино да му гласува доверие.

Бъдещето на защитника на "Парк де Пренс" е несигурно, след като изпусна важна част от сезона, а освен това именно в столичния клуб се готвят сериозни промени, при които може да пострада. Рамос изигра само пет мача през настоящия сезон, нито един от които в Шампионска лига. До края на Лига 1 остават девет кръга, в които все пак ще има възможност да докаже, че може да се състезава на най-високо ниво.

В последните седмици отборът от френската столица записва ужасяващи резултати, като освен многото промени в състава се очаква и промяна на треньорския пост. Ето колко се очаква да струва поредният треньор, минал през "Парк де Пренс"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички