Разкритие на MARCA: ПСЖ искал 400 милиона евро от Реал Мадрид за Килиан Мбапе!


Разкритие на MARCA: ПСЖ искал 400 милиона евро от Реал Мадрид за Килиан Мбапе!
Снимка: Getty Images

2025 0

Във вторник вечер световният футбол бе "взривен" с новината, че Килиан Мбапе иска да напусне Пари Сен Жермен през зимния трансферен прозорец. Тези информации до такава степен разбуниха духовете около френския нападател, че от ПСЖ излязоха да опровергават слуховете.

Испанското авторитетно издание MARCA, което на практика разкри за намеренията на Мбапе да си тръгне час по-скоро от "Парк де Пренс", излезе днес с нови информации около сагата с французина. Още през лятото бе ясно, че Мбапе иска да се присъедини към испанския колос Реал Мадрид, но от ПСЖ блокираха трансфера.

Колосалната сума, която ПСЖ искал от Реал Мадрид за Мбапе

Сега MARCA разкрива, че през лятото ръководството на ПСЖ е поставило цена за напускането на Мбапе в размер на 400 милиона евро - сума, която е била искана с ясната идея, че няма как да бъде заплатена. Президентът на Реал Флорентино Перес бе готов да плати за Мбапе сума от порядъка на 180 милиона евро, но парижани отхвърлиха предложението.

ПСЖ блокира трансфера на Мбапе в Реал Мадрид

Собственикът на ПСЖ Насер Ал-Хелайфи не иска Килиан Мбапе да отиде в Реал Мадрид, а в медиите дори се появиха информации, че французинът ще бъде пуснат да си тръгне от Париж във всеки друг клуб, но не и Реал. Така в пространството отново се завъртя името на Ливърпул, като през месец май самият Мбапе призна за интерес от страна на "червените".

Последните информации гласят, че е напът да се случи "сделката на века", в която Ливърпул и ПСЖ да си разменят Мохамед Салах и Мбапе. Такава сделка звучи налудничаво, а по-интересното е, че цялостно феновете на Ливърпул са настроени скептично към това Килиан Мбапе да бъде привлечен на "Анфийлд", тъй като смятат, че това ще доведе до разрив в съблекалнята на отбора. 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: 5 опции, които стоят пред Килиан Мбапе

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички