Драмата е пълна: Кампос и Галтие ще последват Мбапе към изхода на "Парк де Пренс"


Драмата е пълна: Кампос и Галтие ще последват Мбапе към изхода на "Парк де Пренс"
Снимка: Getty Images

2058 0

Ситуацията в Пари сен Жермен продължава да ескалира след куп информации в световните медии, които съпътстват днешния мач между парижани и Бенфика от Шампионска лига. Първоначално бе обявено, че Килиан Мбапе ще се опита в най-скоро време да напусне клуба, но се оказва, че това ще бъде само един от проблемите за босовете. 

Парижани остават без голямо име: 

Според известния ежедневник във Франция Le Parisien, Луис Кампос е склонен да напусне клуба, въпреки че се присъедини към тима едва през последните месеци. Той е един от най-търсените футболни управници и катарските собственици направиха всичко по силите си, за да го привлекат на "Парк де Пренс", но се оказва, че специалистът също е станал част от скандал. 

Информациите твърдят, че той се е скарал жестоко с президента Насър Ал-Хелаифи и спортния директор Антеро Енрике. Оказва се, че Кампос е много недоволен от работата на втория през лятото, след като директорът не успя да освободи много от ненужните играчи в ПСЖ.

Ще издържи ли Галтие на напрежението: 

От Le Parisien включиха в твърденията си и старши треньора на парижани, който акостира на "Парк де Пренс" едва през лятото след препоръка от Кампос, но сега и двамата се чувстват предадени от ръководството на тима, с което са имали известни уговорки. Такива е имал и Мбапе, но те не се препокриват със спортно-техническите решения на Галтие. 

Ето какво се случва и около бъдещето на Килиан Мбапе!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички