Треньорът на ПСЖ коментира слуховете за раздяла с Килиан Мбапе


Треньорът на ПСЖ коментира слуховете за раздяла с Килиан Мбапе
Снимка: Getty Images

1311 0

Късно снощи (11 октомври) ПСЖ за втори път не успя да победи Бенфика в Шампионска лига и сблъсъкът между двата тима отново завърши 1:1. Това бе трето поредно равенство за френския гранд, като включим и това срещу Реймс в Лига 1 от 8 октомври.

След последния съдийски сигнал срещу португалците, треньорът на парижани - Кристоф Галтие, бе запитан на пресконференцията си дали е вярно, че Килиан Мбапе е поискал да си тръгне от Париж по време на зимната пауза, каквито информации се появиха във вчерашния ден.

"Този следобед бяха казани много неща по адрес на Килиан. Не съм говорил с него, защото беше важно да остане концентриран за мача. Той даде всичко от себе си и показа, че е голям футболист. Похвално е, че запази фокуса си върху самия двубой", заяви Галтие след равенството с Бенфика и допълни:

"Всички бяхме концентрирани върху срещата. Не ми харесва как един слух се превръща в новина, а новината се превръща в изявление. Намирам за изненадващо всичко това да се случва точно преди важен мач", възмути се 56-годишният специалист.

*Изказване по темата направи и човек от ръководството на ПСЖ - ето какво каза Луис Кампос по повод слуховете за Мбапе (последвайте линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички