Сделката на века? Ливърпул и ПСЖ искат да си разменят Мохамед Салах и Килиан Мбапе


Сделката на века? Ливърпул и ПСЖ искат да си разменят Мохамед Салах и Килиан Мбапе
Снимка: Снимки: Getty Images / Колаж: SportLive

2746 0

Ръководствтото на ПСЖ обмисля да направи ход, с който почти сигурно ще шокира целия футболен свят. Управата на парижани ще опита да направи сделка с английския гранд Ливърпул, която ще направи така, че да прати Килиан Мбапе на "Анфийлд", а Мохамед Салах да се озове на "Парк де Пренс", твърди журналистът от Египет Исмаел Махмуд.

Колкото и нереална да звучи подобна сделка, тя не може да се нарече и невъзможна обаче. В последно време има сериозни спекулации, че Мбапе не се чувства никак добре в Париж. Съвсем наскоро пък се появи информация, че младият французин дори е пожелал да бъде продаден през предстоящия трансферен прозорец.

От другата страна пък стои Мохамед Салах, чийто старт на сезона определено не такъв, на който феновете на Ливърпул са се надявали. Според мнозина ръководните лица на "Анфийлд" няма да имат нищо против от подобна сделка.

Спекулира се, че ако двете страни си стиснат ръцете Ливърпул ще трябва да плати сума от порядъка на 100 милиона евро + Мохамед Салах, за да си осигури услугите на Килиан Мбапе.

Хубаво е да се спомене, че Килиан Мбапе следи Ливърпул с интерес, защото е любимият отбор на майка му, а и в същото време той бе свързван с мърсисайдци през изминалото лято.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кои са петте възможни дестинации за Килиан Мбапе?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички