В Испания избухнаха: Килиан Мбапе бърза да напусне ПСЖ


В Испания избухнаха: Килиан Мбапе бърза да напусне ПСЖ
Снимка: Getty Images

1788 0

Едно от най-реномираните спортни издания в света разкри, че Килиан Мбапе ще се опита възможно най-бързо да се раздели с настоящия си клуб - Пари сен Жермен. Суперзвездата преподписа в края на май след огромни спекулации около бъдещето му, като настоящият контракт на нападателя е до 30-и юни 2025 г.

По всичко изглежда обаче, че той няма да бъде завършен, обяснява "Марка". В последно време 23-годишният играч сериозно влоши отношенията си с ръководството на "парижани", след като е разочарован от позицията му в тима и неспазването на предварителните договорки.

Съобщава се, че за французинът варианти са миналогодишните финалисти в Шампионска лига - Реал Мадрид и Ливърпул, но за един от тях прогнозите не са оптимистични. Испанският всекидневник уточнява, че шансовете за трансфер в местния тим не са големи заради начина, по който французинът отхвърли интереса на испанците през изминалите месеци.

На Пиренеите добавят, че Мбапе вече е информирал ръководството на Пари Сен Жермен за намеренията си след серия от събития, които са го накарали да се почувства предаден от клуба.

Ето и повече информация за скандала между Галтие и Мбапе от последните дни!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички