Попиля ги: Синът на Серхио Агуеро с брутални думи към ПСЖ за раздялата с Лео Меси


Попиля ги: Синът на Серхио Агуеро с брутални думи към ПСЖ за раздялата с Лео Меси
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

16883 0

Бенжамин Агуеро е дете, чиято фамилия няма нужда от допълнително представяне. Той е син на легендата на Манчестър Сити - Серхио Агуеро, внук на един от най-великите футболисти в историята - Диего Марадона, докато кръстник му е друг такъв в лицето на Лео Меси.

Кратки, но болезнени думи

Подобно на своя баща, младокът далеч не обича да държи езика зад зъбите си. Той използва социалните мрежи, за да жегне ПСЖ за раздялата с легендарния аржентинец. Като коментар под публикация на "принцовете" за Меси той поставя думите: "Беше твърде голям за вас"!

Думите му предизвикаха хиляди реакции - както одобрителни, така и не чак толкова. От мнозинството обаче те бяха оправдани поради отношението на клуба и най-вече феновете му спрямо емблемата на Барселона.

Причината за коментара

ПСЖ и Меси не разделиха пътищата си по желания начин. Последните си месеци на "Парк де Пренс" аржентинецът прекара под бурни освирквания и призиви да напусне от страна на привържениците на парижани.

Те са породени от поредната издънка на клуба в Шампионска лига, както и несъгласуваната с ръководството визита на Саудитска Арабия от футболиста, която от своя страна му донесе и санкции. 

Междувременно освен атаките в социалните мрежи, Инстаграм профилът на ПСЖ загуби около милион последователи за часове след последния мач на Меси в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички