Изтече ВИДЕО от тайна среща и бащата на Меси обяви: Барселона е вариант


Изтече ВИДЕО от тайна среща и бащата на Меси обяви: Барселона е вариант
Снимка: Getty Images/Gulliver

2657 0

Световноизвестният спортен журналист Фабрицио Романо разпространи в социалните медии прелюбопитни кадри. Те са с участието на президента на Барселона - Жоан Лапорта и бащата и мениджър на Лионел Меси - Хорхе. 

От изведената информация до този момент става ясно, че срещата между влиятелните личности е била с изключително положителен развой, след като Ла Лига по-рано одобри плана за финансовия феърплей от страна на каталунците.

Очаква се федерацията да не попречи на евентуалното завръщане на аржентинеца сред каталунците, каквото е огромното желание на клуба през идния трансферен прозорец, стартиращ в началото на юли.

Какво смята мениджърът на Меси

На по-късен етап се стигна до изказване от страна на Хорхе Меси, който бе категоричен, че Барселона остава възможност за сина му, въпреки че наскоро отново източници бяха сигурни, че ще премине в Саудитска Арабия:

"Лео иска да се върне в Барселона и бих се радвал да го видя отново в клуба. Мога да кажа, че сме сигурни за вариант като завръщане в Барселона. Скоро ще разберете бъдещето", категоричен бе мениджърът.

Вижте какво е решила Ла Лига около плана на Барселона за Меси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички