ПСЖ загуби стотици хиляди последователи в социалните мрежи след новината за напускането на Меси


ПСЖ загуби стотици хиляди последователи в социалните мрежи след новината за напускането на Меси
Снимка: Getty Images

2947 0

Шампионът на Лига 1 ПСЖ загуби повече от половин милион последователи в Instagram, след като треньорът Кристоф Галтие обяви напускането на Лионел Меси от клуба.

Френският новинарски сайт "Instant Foot" разкри резкия спад в числата чрез своя акаунт в Twitter, публикувайки две изображения, изобразяващи сценариите преди и след.

Пристигането на Лионел Меси в ПСЖ беше едно от най-чаканите и широко очаквани събития в световния футбол, след като той подписа с парижани през 2021 година след почти две десетилетия с Барселона. Клубът го прие с първоначален двугодишен договор с опция за удължаване за трета година.

Аржентинецът прекара два сезона с ПСЖ, като спечели Лига 1 и в двете кампании. Аржентинецът изигра 75 мача за парижани във всички турнири, като отбеляза 32 гола и направи 35 асистенции. Той също достигна върха в кариерата си, вдигайки Световната купа с Аржентина в Катар миналата година.

Феновете на ПСЖ си позволиха да нападнат Меси след последния му мач с екипа на тима, а Лео не им остана длъжен по никакъв начин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички