Почетино: Играчите трябва да си заслужат да носят екипа на ПСЖ


Почетино: Играчите трябва да си заслужат да носят екипа на ПСЖ
Снимка: Getty Images/Gulliver

1649 0

Новият наставник на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино заяви, че играчите на тима трябва да си заслужат правото да носят екипа на клуба. Вчера аржентинският специалист бе официално представен като треньор на парижани, заменяйки на поста Томас Тухел, който бе освободен на Коледа.

"Този клуб винаги се е стремял към върха, играчите трябва да си заслужат правото да носят екипа. Мисля, че разполагаме с един фантастичен състав и можем да постигнем целите, които клубът и играчите искат, защото те са бойци и искат да печелят трофеи. Главната ни цел е да направим така, че всички да гледат в една посока. Идеята е всеки един играч да иска този отбор да побеждава повече от всичко друго. Искаме да сме силен клуб със силна структура", сподели Почетино в първото си интервю след назначаването си.

"Това е огромен клуб, един от най-големите в света и тук не е важно само да печелиш, а да печелиш със стил. Играчите са най-важният фактор в отбора и играчите тук искат да играят футбола и да бъдат герои, да печелят и да се наслаждават на футбола", допълни бившият треньор на Тотнъм и Саутхемптън, който подписа договор с ПСЖ до лятото на 2022 година.

А кои две футболни звезди се очаква да дойдат на "Парк де Пренс" с идването на Почетино - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички