Маурисио Почетино с ултиматум към ПСЖ: Иска Лионел Меси в отбора си


Маурисио Почетино с ултиматум към ПСЖ: Иска Лионел Меси в отбора си
Снимка: Getty Images/Guliver

2014 0

Маурисио Почетино е поставил сериозен ултиматум пред ръководството на ПСЖ, за да поеме отбора, твърди френското издание Le Parisien. Аржентинският специалист е поискал от бъдещите си шефове да привлекат неговия сънародник и суперзвезда на световния футбол Лионел Меси.

Както е известно, преди дни ПСЖ уволни треньора си Томас Тухел, а за негов наследник се спряга именно Почетино, който е без работа от година насам. За последно той ръководи отбора на Тотнъм, като успя да го изведе до финал в Шампионска лига през 2019-а, когато загуби от Ливърпул.

КОИ ИГРАЧИ МОГАТ ДА ЗАМЕНЯТ МЕСИ, КОГАТО СИ ТРЪГНЕ ОТ БАРСА

За трансфер на Меси в ПСЖ пък се заговори в последните седмици, след като преди това се смяташе, че аржентинецът ще премине при бившия си наставник Пеп Гуардиола в Манчестър Сити. Един от кандидатите за президент на Барселона дори заяви, че ако ПСЖ пожелае Меси, каталунците едва ли са способни да направят нещо.

На Острова пък са убедени, че първият футболист, който ще бъде привлечен от Почетино в ПСЖ, ще бъде от бившия му клуб Тотнъм (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички