Двете звезди, които ще пристигнат в ПСЖ с Почетино


Двете звезди, които ще пристигнат в ПСЖ с Почетино
Снимка: Getty Images/Guliver

1479 0

Макар и да няма все още нищо официално, то се очаква Маурисио Почетино да бъде назначен за нов наставник на ПСЖ. Това вероятно ще ги накара шампионите на Франция да се обърнат към Серия А, за да добавят подкрепления в атака.

Аржентинецът може да наследи Томас Тухел на пейката в „Парк де Пренс“, а Лионел Меси не е единствената цел на клуба. Според Tuttosport Пауло Дибала на Ювентус е една от целите на клуба, а ПСЖ следи отблизо ситуацията около подновяването на договора му, като настоящата му сделка трябва да изтече през 2022 г.

Твърди се, че от ПСЖ са готови да предложат 60 милиона евро на италианските шампиони, за да подпишат с него, а проектът на Почетино ще го вземе като важна фигура до Неймар.

Междувременно от La Gazzetta dello Sport съобщава, че халфът на Интер Кристиан Ериксен е друга основна цел. "Нерадзурите" са готови да оставят датчанина да си тръгне под наем и биха могли да се присъединят бившия играч на Рома, Емполи и Киево Леандро Паредес в замяна. А колко ще струва на ПСЖ уволнението на Томас Тухел - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички