Меси и Неймар отново в един отбор? Ето как отговори звездата на Барселона


Меси и Неймар отново в един отбор? Ето как отговори звездата на Барселона
Снимка: Guliver/GettyImages

3646 0

Лионел Меси изказа мислите си относно коментарите на Неймар, че би искал да играе отново с капитана на Барселона през следващия сезон. Припомняме, че договорът на Меси с каталунците е до юни 2021 година. Неймар не посочи в кой клуб би искал да се събере с Меси, въпреки че се предполага, че ще бъде в настоящия клуб на бразилеца Пари Сен Жермен.

"Повече от всичко искам отново да играя с Меси, да се наслаждавам на играта заедно с него. В кой клуб? Той може да играе и на моята позиция, това няма да бъде проблем. През следващите години ние трябва задължително да се съберем", обяви нападателят за ESPN преди няколко седмици.

В интервюто си за La Sexta Меси подчерта финансовите неволи на Барселона и колко трудно би било да привлекат Неймар. "Ще бъде трудно да привлечем качествени играчи, защото няма пари". Трябва да привлечем няколко големи играчи, които да се борят за всичко, но трябва да се плати за тях. Как бихме платили на ПСЖ? Довеждането на Неймар би било много скъпо."

На въпрос за коментарите на Неймар за събиране отново в един отбор, Меси разкри, че те все още имат близки отношения. "Не знам дали той каза, че ще играем заедно догодина. Мисля, че той каза, че би искал. Ще трябва да попитате него. Имаме група в WhatsApp с него и Луис Суарес и говорим от време на време.

В последното съобщение говорихме за тегленето на жребия в Шампионска лига. Никой от нас не искаше да се изправи един срещу друг сега. Те също не искаха Барселона , защото дори и да не сме в най-добрия момент, ние сме уважаван отбор заради нашата история. Това ще бъде равносилна игра".

А в кое първенство мечтае да играе след време - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички