Нова алтернатива: Ливърпул набеляза млад заместник на Фабиньо от Висшата лига?


Нова алтернатива: Ливърпул набеляза млад заместник на Фабиньо от Висшата лига?
Снимка: Getty Images

6988 0

Ръководството и треньорският щаб на Ливърпул действат бързо по намирането на заместник на напускащия това лято Фабиньо. Мърсисайдци дори вече са набелязали негова алтернатива.

Нова опция

Футболистът на Астън Вила - Бубакар Камара, е попаднал в радарите на английския гранд. Той е бил харесан лично от Юрген Клоп, който видял у него перфектния заместник на бразилеца, информира "The Athletic".

Изданието споделя, че 23-годишният французин е най-новият към момента в списъка с възможни опции за "червените". Редом до него застават имена като Чейх Дукуре, Ромео Лавиа, Калвин Филипс, Райън Гравенберх и Софиан Амрабат.

Камара се присъедини към "виланите" като свободен агент от Бирмингам миналото лято, записвайки 26 мача и 1 асистенция във всички турнири.

Ситуацията с Фабиньо

Опитният дефанзивен полузащитник вече е договорил условията по договора си със саудитския Ал Итихад. В Ливърпул от своя страна също са отворени към подобна сделка, приемайки оферта от 40 милиона паунда.

Очаква се съвсем скоро играчът да подпише контракта си и да бъде официално представен като поредната звезда, напуснала посока Близкия Изток.

Междувременно мърсисайдци следят положението и с друг млад и изключително талантлив халф.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички