Всичко е ясно: Половинката на ас на Ливърпул издаде новия му клуб (СНИМКА)


Всичко е ясно: Половинката на ас на Ливърпул издаде новия му клуб (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

9646 0

Още един от футболистите на Ливърпул ще се насочат към изхода на "Анфийлд" по време на летния трансферен прозорец. По всичко личи Фабиньо ще напусне мърсисайдци съвсем скоро.

Хванат в крачка

Това, неволно или не, разкри неговата съпруга Ребека Таварес, която даде сериозен жокер за следващата дестинация на своя любим. В социалните мрежи красавицата е последвала профилите на саудитския Ал Итихад.

Именно с въпросния клуб бразилецът бива свързван все по-усилено последните седмици. За евентуалната раздяла достатъчно красноречиво проговори фактът, че той не попадна в групата на треньора Юрген Клоп за предсезонната подготовка в Германия.

Фабиньо за "червените"

Халфът акостира на "Анфийлд" от Монако през 2018-а година за сумата от 44 милиона паунда. До момента той има на сметката си изиграни 219 мача във всички турнири с екипа на английския гранд и е един от играчите, на които Клоп разчита силно последните години.

49 от тях той записа през изминалия сезон, в който обаче бе далеч от най-добрата си форма. Мърсисайдци пропуснаха да финишират в Топ 4 на първенството и рано загубиха шансовете си за какъвто и да е трофей.

Какъв заместник на бразилеца набелязаха "червените"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички