И Ливърпул, и Байерн Мюнхен са по следите на млада звезда в Реал Мадрид


И Ливърпул, и Байерн Мюнхен са по следите на млада звезда в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

9701 0

Трансферният прозорец е в разгара си, като водещите европейски клубове опитват да се подсилват с възможно най-добрите играчи. Един от клубовете, които се очаква да са активни е Ливърпул, тъй като се раздели не с един важен играч.

Ливърпул иска да се подсилва с играч на Реал

Клубът от Мърсисайд отново се е фокусирал върху френския полузащитник на Реал Мадрид, Орелиен Чуамени, като се съобщава, че искат да привлекат 23-годишния играч в Англия.

Чуамени пристигна в Мадрид едва миналото лято, за да замени напускащия Каземиро и записа странен сезон. Световното първенство сложи край на първоначално страхотната му форма с бялата фланелка и след това за него беше борба със съотборниците си, за да си върне в стартовия състав на Карло Анчелоти. Въпреки това французинът показа класа и демонстрира на мадридчани, че имат звезда за настоящето и бъдещето.

Байерн също по следите на Чуамени

Според медиите в Германия Томас Тухел е посочил французина като идеалния кандидат за негова полузащита. Подобно на Ливърпул, за Байерн се говори като за отбор, който иска да освежи халфовата си линия 

Байерн, според Sport1, вече е в контакт с играча, но Мадрид има категоричното желание да го задържи. Засега Чуамени не се продава и въпреки че нещата могат бързо да се променят на трансферния пазар, посланието на Реал Мадрид е ясно. По-рано от Ливърпул искаха и Феде Валверде, но и там отговорът от мадридчани бе категоричен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички