Феновете на Ливърпул се размечтаха: Мак Алистър и Собослай комбинират (ВИДЕО)


Феновете на Ливърпул се размечтаха: Мак Алистър и Собослай комбинират (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images / Колаж: SportLive

6018 0

Привържениците на Ливърпул нямат търпение да видят рамо до рамо в действие новите попълнения на отбора Алексис Мак Алистър и Доминик Собослай. Мърсисайдци ще са със значително обновена халфова линия, която тепърва трябва да се обиграва заедно.

Полузащитата вече е без Джеймс Милнър, Алекс Окслейд Чембърлейн и Наби Кейта, като бе задължително да бъдат взети нови имена в тази част от терена. Общата възраст на новите попълнения е 46 години, след като световният шампион е на 24, а унгарецът - на 22.

Появиха се и кадри от тренировъчния процес в Ливърпул, на които двамата участват в комбинация с Трент Александър-Арнолд. А тя само раздразни чувството за любопитство у феновете, които искат да видят още.

Тепърва предстои да се разбере и дали Юрген Клоп няма да остане без още двама полузащитници, след като усилено се спекулира с трансфери на Джордан Хендерсън и Фабиньо в Саудитската професионална лига. Капитанът е спряган за АЛ Етифак, където е Стивън Джерард, а Фабиньо - за шампиона Ал Итихад, който е предложил 40 милиона паунда за услугите му. Съпругата на Фабиньо даде и много красноречив жокер, че той ще премине в Ал Итихад (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички