"Той е старата школа в новото време": Легенда на Ливърпул обясни ситуацията с Джордан Хендерсън и арабите


"Той е старата школа в новото време": Легенда на Ливърпул обясни ситуацията с Джордан Хендерсън и арабите
Снимка: Guliver/GettyImages

2288 0

Легендата на Ливърпул - Стив Никол, сподели любопитно мнение относно трансферната сага между един от лидерите на мърсисайдци в лицето на Джордан Хендерсън и саудитския Ал Етифак, който силно желае подписа му това лято.

Дилемата

Бившият десен краен защитник заяви, че не би му се понравило подобно решение от полузащитника. Той обаче не пропусна да отличи и няколко ключови фактори, които биха могли да вземат сериозна роля в намеренията на англичанина.

"Ако се отнася до Хендерсън, тогава един 33-годишен, на когото се предлагат куп пари, абсолютно трябва да отиде. Голям удар ще е да го загубим. Говорим за човек, който не само беше ключов на терена, но и извън него. За Ливърпул е дилема", коментира шотландецът пред "ESPN FC" и продължи.

"Старата школа в нова ера"

"Не познавам лично Хендерсън, но от всичко, което чувам за него, той може би ще се чувства толкова зле за клуба, колкото и Ливърпул, ако реши, че иска да напусне това лято.

Колкото и да мисля, на 33 години, взимаш парите - 100%. Смятам, че ще обикаля насам-натам и ще си мисли: 'Разочаровам ли клуба си? Разочаровам ли всички'? Причината е, че той е такова момче. Не мисля, че е обичайният футболист. Той е старата школа в нова ера", завърши Стив Никол.

Халфът все още има 2 години от договора си с "червените". Именно тяхна легенда обаче го навива да напусне "Анфийлд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички