Моментът, в който Рамос се опита да изимитира уникално попадение на Меси (ВИДЕО)


Моментът, в който Рамос се опита да изимитира уникално попадение на Меси (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

6580 0

ПСЖ допусна първата грешна стъпка в Лига 1 още в четвъртия кръг, когато влезе като фаворит в дербито с Монако, но в крайна сметка успя да стигне едва до равенство в неделната вечер. Шампионите проспаха голяма част от първото полувреме, в което допуснаха гол в 20-ата минута. 

Възпитаниците на Кристоф Галтие взеха инициативата в своите ръце след 35-ата минута, след която емблематични остават две прояви на парижани. При първата централният защитник Серхио Рамос, допуснал грешката при попадението на гостите, се оказа в наказателното поле на противника и опита да изравни резултата след фамозно попадение, но акробатичният му удар разочарова!

По подобен начин се разписа Лионел Меси в първия кръг при визитата на Клермон, но тогава аржентинската легенда съумя да реализира положението и за пореден път доказа класата си:

След пропускът на Рамос последва нов чист шанс пред вратата на гостите, при който първо Меси стреля от дистанция в гредата, а след това Килиан Мбапе шокира привържениците по трибуните на "Парк де Пренс"... Вижте големия пропуск!

Ето пък как протече самият сблъсък!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички