Серхио Рамос похвали звезда на ПСЖ: Ключов футболист, който значи много за клуба


Серхио Рамос похвали звезда на ПСЖ: Ключов футболист, който значи много за клуба
Снимка: GettyImages

1537 0

Изглежда в съблекалнята на ПСЖ цари разбирателството и добрите отношения, въпреки слуховете за пълен хаос. Суперзвездата на френския гранд - Серхио Рамос сподели наскоро от кой играч е най-доволен. Изненадващо отговорът му не беше Меси, Неймар или Мбапе.

Според испанския защитник Марко Верати е футболистът, който заслужава изключително много похвали за това което прави. Ето какви бяха думите на Рамос:

"Определено Марко [Верати]. Когато е на терена, е готов да те подкрепи във всеки един момент, има изключителна издръжливост и е готов да тича като за последно, когато съотборниците му вече са на предела на силите си. Ключов играч, чието присъствие в ПСЖ и италианския национален е от изключително значение. Елитен футболист", заяви Рамос пред "PSGTalk".

Откакто се премести във френската столица преди десетилетие, Верати има зад гърба си 378 мача за парижани, отчитайки се с 11 гола и 60 асистенции. Полузащитникът досега е спечелил цели 28 трофея на "Парк де Пренс", включително осем титли от Лига 1 и шест Купи на Франция.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво се случи със звездите на ПСЖ в Токио.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички