Манчестър Юнайтед замества Рафаел Варан с друг французин?


Манчестър Юнайтед замества Рафаел Варан с друг французин?
Снимка: Getty Images

5004 0

След като си осигури услугите на Лисандро Мартинес, Манчестър Юнайтед продължава да търси още бранители. Сега Ерик тен Хаг е хвърлил око на защитника на Монако - Беноа Мукинай, съобщава "L'Equipe"

Името на бранителя се свързва с "червените дяволи", след като се появи информацията, че Ерик Баи и Фил Джоунс могат да си тръгнат от "Олд Трафорд" това лято, а все още не се знае дали Рафаел Варан въобще ще бъде използван. Тен Хаг пък е останал впечатлен от изявите на 21-годишния Мукинай с екипа на монегаските.

Младокът е високо оценяван в своята родина Франция и се счита за следващия футболист, който да поведе отбраната на "петлите" към нови висоти. Мукинай изигра 34 мача за Монако през миналия сезон и помогна много на клуба да се класира за Шампионската лига.

Ако Юнайтед иска да подпише с централния бранител, то от управата на "дяволите" трябва да действат бързо, защото към Мукинай има сериозен интерес от европейски грандове, включително и Челси. Междувременно стана ясно дали Кристиано Роналдо ще отиде в Атлетико Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички