Почетино иска да привлече три звезди в Реал, ако замени Зидан


Почетино иска да привлече три звезди в Реал, ако замени Зидан
Снимка: Getty Images/Guliver

2519 0

Бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почеино е сред фаворитите за нов треньор на Реал Мадрид, ако клубът реши да се раздели със Зинедин Зидан. Според "Mundo Deportivo" аржентинският специалист вече има яснота с кои футболисти ще поиска да подсили отбора, ако получи поста на "Сантяго Бернабеу".

Почетино иска да види в испанския гранд бившите си възпитаници в Тотнъм Хари Кейн и Деле Али, както и нападателят на Ювентус Пауло Дибала. На Реал обаче ще е трудно да реализира трансферните желания на специалиста, тъй като не е в добро финансово положение заради пандемията от коронавирус.

В Испания се говори, че Зидан има ултиматум за уволнение. Ако не победи Борусия (Мьонхенгладбах) в последния кръг на груповата фаза на Шампионска лига, той ще загуби поста си. В момента "белите" са спечелили само 7 точки в 5-те мача в групата и заемат трето място в нея. Ако Реал не победи германците, със сигурност отпада от турнира още в най-ранния етап. В Испания пък тимът заема трета позиция в класирането. А смята ли легандата да подава оставка вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички