Глас на безсилие от Барселона: Не можем да се мерим с ПСЖ, ако поиска Меси


Глас на безсилие от Барселона: Не можем да се мерим с ПСЖ, ако поиска Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

2037 0

Един от кандидатите за нов президент на испанския гранд Барселона - Агусти Бенедито, направи признание, което няма да се хареса на привържениците на тима. Според него, ако от ПСЖ са искали да привлекат Лионел Меси, то каталунците е нямало да могат да се мерят с тях и да им попречат, говорейки за икономическа гледна точка.

"Всички ние искаме Меси да продължи в Барселона. Той е най-добрият играч в света. Меси искаше да напусне Барселона през лятото, а такова решение не се взима защото се е събудил в лошо настроение една сутрин. Първото нещо, за да остане, е, че трябва да промени мнението си, защото не можем да се мерим с останалите отбори в Европа, ако е икономически въпрос, няма да се справим.

Когато чух, че Неймар иска да играе с Меси, си помислих: "Господи, внимавайте за тези", защото ПСЖ принадлежи на Катар, който организира Световното първенство, който има диктатура със свой собствен клуб. Ако ПСЖ го искаше, ние нямаше да можем да се мерим икономически" - заяви Бенедито.

А наскоро се появи информация, че Манчестър Сити и ПСЖ са в борба за Меси и че в Париж вече подготвят клубните магазини за трансфера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички