Димитър Бербатов посочи "идеалния избор" за заместник на Зинедин Зидан в Реал Мадрд


Димитър Бербатов посочи "идеалния избор" за заместник на Зинедин Зидан в Реал Мадрд
Снимка: Getty Images/Gulliver

1651 0

Един от най-емблематичните български футболисти за всички времена Димитър Бербатов изказа мнението си относно Реал Мадрид и треньора на тима. В интервю за betfair българинът посочи и идеалния заместник на Зинедин Зидан в "кралския клуб".

"Почетино е идеалният избор, особено ако се погледне към неговия подход, как той води своите отбори и как адаптира отбора към неговия стил на игра. Начинът, по който разбира футбола и начина, по който отборите му играят, подхождат на Реал Мадрид. Изненадан съм, че Маурисио все още е без клуб. Твърде дълго е това и не знам какъв е случаят. Сигурно очаква правилния момент да се завърне или правилния клуб.

Все още вярвам, че Зидан има нужда да получи още време. Не мисля, че някой ще постигне това, което той постигна, тези 3 поредни трофея от Шампионска лига. Дори и Реал да отпадне в групите този сезон, Зидан си е спечелил правото да продължа, така че отборът може да се фокусира върху Ла Лига. Понякога, когато имаш такава голяма фигура, трябва да му покажеш повече уважение и да му позволиш повече свобода" - сподели Бербатов.

А наскоро Димитър Бербатов посочи, че бившият му тим Манчестър Юнайтед се нуждае от капитана на Реал Мадрид Серхио Рамос (вижте подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички