Леонардо: Не мисля, че Мбапе ще напусне ПСЖ в края на сезона


Леонардо: Не мисля, че Мбапе ще напусне ПСЖ в края на сезона
Снимка: Getty Images

4575 0

Спортният директор на Пари Сен Жермен Леонардо не смята, че Килиан Мбапе ще напусне клуба през идното лято. Настоящият договор на Мбапе с ПСЖ изтича в края на сезона, като за момента нападателят отказва да го поднови. 

Мбапе е категоричен в намерението си да премине в Реал Мадрид. Нападателят искаше да премине на "Бернабеу" още през това лято, но от ПСЖ блокираха трансфера му, като отказаха да преговарят с ръководството на "белите". Леонардо смята, че Мбапе ще преосмисли решението си и ще остане в ПСЖ.

“Не виждам напускане на Мбапе в края на този сезон. Никой не мисли за бъдещето на Пари Сен Жермен без Килиан. Той в някаква степен символизира разликата между повърхностното и същественото. Връзката на Килиан с Пари Сен Жермен е дълбока. Затова ние не мислим за нищо друго. Килиан представлява много неща. Не само защото е французин или е един от най-добрите футболисти в света”, сподели Леонардо.

Леонардо разкри и защо са се провалили преговорите с Реал Мадрид за трансфера на Мбапе през това лято (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички