Къде да гледаме дебюта на Меси с ПСЖ в Шампионска лига


Къде да гледаме дебюта на Меси с ПСЖ в Шампионска лига
Снимка: GettyImages

5443 0

Тази вечер 6-кратният носител на Златната топка Лионел Меси може да дебютира в Шампионска лига с новия си клуб Пари Сен Жермен. Аржентинецът, който премина на "Парк де Пренс" през това лято, е в групата на отбора за първия мач с Брюж от груповата фаза на турнира.

Медиите във Франция са категорични, че Меси ще започне като титуляр за ПСЖ, а същото важи и за неговия колега в атака Неймар. Двамата не взеха участие при разгрома над Клермон с 4:0 в последния кръг от френската Лига 1, но се очаква да играят срещу Брюж.

Не е тайна, че голямата цел на Меси е да спечели Шампионска лига поне още веднъж в кариерата си - нещо, което му убягваше с екипа на Барселона в последните години. Това е желанието и на собствениците на ПСЖ, които привлякоха Меси точно заради тази своя мечта.

Двубоят на ПСЖ с Брюж обаче няма да бъде излъчван в българския телевизионен ефир, тъй като по същото време се играят сблъсъците Ливърпул - Милан и Интер - Реал Мадрид. Въпреки това дебютът на Лионел Меси в Шампионска лига с екипа на ПСЖ ще можете да проследите НА ЖИВО в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички